Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Børsa

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Børsa, Norge?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, ser jeg enormt potensial for samarbeid med virksomheter i Børsa. Min base i Sverige gir meg muligheten til å tilby deres bedrift en rekke svenske tjenester som kan bidra til økt lønnsomhet og vekst.

Tjenester på svensk for norske bedrifter

Jeg tilbyr en bred vifte av forretningstjenester skreddersydd for norske kunders behov, inkludert:

  • Markedsføring og markedsanalyse: Få hjelp med å komme inn på det svenske markedet, forstå svenske forbrukere og utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Salgsutvikling og forretningsutvikling: Øk salget og ekspander virksomheten din i Sverige ved hjelp av mine ekspertise innen salgsstrategi, forretningsutvikling og relasjonsbygging.
  • Administrasjon og compliance: Naviger de juridiske og administrative aspektene ved å drive virksomhet i Sverige. Jeg hjelper deg med å forstå og overholde svenske lover og regler.
  • Nettverksbygging og rekruttering: Få tilgang til mitt nettverk av svenske forretningskontakter og samarbeidspartnere. Jeg kan også bistå med å finne kvalifiserte kandidater til stillinger i Sverige.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent

Det er flere fordeler ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent som meg selv:

  • Lokalkunnskap og ekspertise: Jeg har inngående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet.
  • Språklig ekspertise: Perfekt oversettelse til svensk er en av mine spesialiteter, noe som sikrer effektiv kommunikasjon og forståelse.
  • Kostnadseffektivitet: Å benytte seg av mine tjenester kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Effektivitet og fleksibilitet: Jeg kan bistå med enkeltstående oppgaver eller inngå langsiktige samarbeidsprosjekter.

Din kontakt i Sverige

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, kan jeg være din pålitelige kontaktperson. Avstanden mellom Norge og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Jeg ser frem til å høre fra deg og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Børsa å nå sine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!