Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brekstad

Øk suksessen til din bedrift i Brekstad med svensk forretningshjelp

Brekstad, en sjarmerende kystby i Ørland kommune, er et blomstrende sted for næringsliv og entreprenørskap. Byen har mye å tilby, med sin rike historie, vakre natur og dedikerte lokalbefolkning. Men for å lykkes i dagens globale marked, kan det være nødvendig å se utover landegrensene.

Her er der jeg kommer inn. Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Brekstad og hjelpe dem med å nå sine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan være verdifulle for bedrifter i Brekstad, uansett bransje eller størrelse. Her er noen få eksempler:

  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide strategier, utvide til nye markeder, og optimalisere driften for økt lønnsomhet.
  • Markedsplanlegging og markedsføring: Jeg kan bistå deg med å utvikle effektive markedsføringsplaner, nå nye kunder og bygge merkevarekjennskap.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å forbedre salgsteknikker, utvikle salgsmateriell og lukke flere avtaler.
  • Prosjektledelse: Jeg kan bistå deg med å planlegge, organisere og gjennomføre prosjekter effektivt og innenfor budsjett.
  • Endringsprosesser: Jeg kan hjelpe deg med å håndtere endringer i organisasjonen på en effektiv måte, med minimal påvirkning på driften.
  • Svensk oversettelse: Perfekt oversettelse til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Brekstad:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter i Norge lykkes.
  • Unik kompetanse på tvers av landegrenser: Min erfaring fra Sverige gir meg en dyp forståelse for det svenske markedet og dets kulturelle nyanser.
  • Fjernhjelp som fungerer: Avstanden mellom Brekstad og Sverige er ingen hindring. Jeg kan effektivt hjelpe deg eksternt, slik at du kan fokusere på å drifte virksomheten din.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din kobling til Sverige, uansett dine profesjonelle behov der eller i Brekstad. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din suksess.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!