Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brønnøysund

Din profesjonelle svenske samarbeidspartner i Brønnøysund

Brønnøysund, en sjarmerende kystby i Nordland fylke, er kjent for sin fantastiske natur, rike historie og blomstrende næringsliv. Som bedrift i Brønnøysund ønsker du naturligvis å lykkes i det konkurransedyktige markedet, og å utvide horisonten din til Sverige kan være et klokt strategisk valg. Her kan jeg som erfaren svensk forretningskonsulent tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Brønnøysund?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan være verdifulle for bedrifter i Brønnøysund, uansett bransje eller størrelse. Her er noen eksempler:

  • Markedsføring og forretningsutvikling i Sverige: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og samarbeidspartnere, og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå det svenske publikum.
  • Språktjenester: Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for suksess i internasjonalt samarbeid. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og myndigheter.
  • Etablering og drift av datterselskaper i Sverige: Å navigere i det svenske byråkratiet kan være utfordrende for utenlandske selskaper. Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er den beste samarbeidspartneren for din bedrift i Brønnøysund:

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kompetansen og nettverket for å bistå deg.
  • Effektivitet og kostnadsbesparelser: Ved å samarbeide med meg slipper du kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige, og du kan være trygg på at oppgavene blir utført effektivt og profesjonelt.
  • Sømløst samarbeid: Uavhengig av beliggenhet, kan vi samarbeide sømløst og effektivt takket være moderne kommunikasjonsverktøy.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess i det svenske markedet. Kontakt meg gjerne for en uforpliktende samtale om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!