Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brøstadbotn

Er du en bedrift i Brøstadbotn som trenger hjelp i Sverige?

Brøstadbotn er en sjarmerende bygd i Nord-Norge, rik på natur og kultur. Men for bedrifter i Brøstadbotn kan det noen ganger være utfordrende å få tilgang til de tjenestene de trenger for å lykkes. Her er hvor jeg kan hjelpe.

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter. Som din kontakt i Sverige, kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Brøstadbotn å vokse og blomstre.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

  • Tjenester på svensk: Språk er nøkkelen til effektiv kommunikasjon. Jeg kan hjelpe din bedrift med å navigere det svenske markedet og kommunisere effektivt med svenske partnere, kunder og leverandører.
  • Forretningsutvikling: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller vokse virksomheten din lokalt, kan jeg hjelpe deg med å utvikle en effektiv strategi og få kontakt med de rette personene.
  • Markedskunnskap: Det svenske markedet har sine egne unike egenskaper og regler. Jeg kan gi deg verdifull innsikt og kunnskap for å hjelpe deg med å lykkes i dette markedet.
  • Nettverk: Bygge relasjoner er avgjørende for suksess i næringslivet. Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige som kan hjelpe deg med å få foten innenfor og få fart på virksomheten din.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene som bedrifter i Brøstadbotn står overfor, og jeg har den erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes. Med meg som din partner i Sverige, vil du ha en alliert som forstår dine behov og kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye bedrifter, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller ønsker å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift. Avstanden er ikke noe problem – vi kan enkelt samarbeide eksternt.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!