Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bruhagen

Hvordan din bedrift i Bruhagen, Norge, kan dra nytte av mine svenske forretningstjenester

Er du en bedriftseier i Bruhagen, Norge, som leter etter måter å utvide virksomheten din til Sverige? Eller kanskje du trenger hjelp med å navigere i det svenske markedet? Uansett dine behov, kan jeg som erfaren svensk forretningskonsulent være din bro til suksess i Sverige.

Bruhagen, med sin beliggenhet ved siden av Oslo sentrum, er et blomstrende knutepunkt for næringsvirksomhet. Bedrifter i Bruhagen har potensial til å dra nytte av det svenske markedet, som er åtte ganger større enn det norske markedet. Men å få fotfeste i et nytt land kan være utfordrende. Her er hvor jeg kommer inn i bildet.

Dine svenske forretningsbehov dekkes

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Bruhagen med å lykkes i Sverige:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan etablere og drive virksomhet i Sverige, inkludert juridiske og administrative prosesser.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å finne salgskanaler, knytte kontakter og forhandle avtaler med svenske kunder og partnere? Jeg kan bistå deg i alle ledd av salgsprosessen.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet på tvers av landegrenser. Jeg tilbyr perfekte oversettelser til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å lose deg gjennom prosessen.
  • Lokale nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forretningsressurser og muligheter.
  • Språklig ekspertise: Som svensk morsmålstårlig forstår jeg nyansene i det svenske språket og kulturen, og kan sikre at kommunikasjonen flyter problemfritt.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte mine tjenester unngår du kostnadene ved å ansette en fast ansatt i Sverige, noe som gjør min bistand til et kostnadseffektivt alternativ.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner i Sverige. Uansett dine spesifikke behov, er jeg her for å lytte og utvikle en skreddersydd løsning som passer din bedrift.

Avstanden mellom Bruhagen og Sverige er ingen hindring for suksess. Ta kontakt i dag for å starte en samtale om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å vokse i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!