Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Brumunddal

Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige?

Brumunddal, en blomstrende by i Innlandet fylke, er kjent for sin industri, turisme og rike kulturarv. Byen er også hjem til et mangfold av ambisiøse bedrifter som alltid ser etter nye muligheter for vekst.

Er du en bedriftseier i Brumunddal som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige? Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, kan jeg være din perfekte bro til det svenske markedet.

Dine svenske behov dekkes

Uavhengig av bransjen din, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og overvinne potensielle utfordringer. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Svenske oversettelser: Sørg for at kommunikasjonen din flyter sømløst med feilfrie, kulturelt relevante svenske oversettelser av all din markedsføringsmateriale, juridiske dokumenter og andre forretningskritiske dokumenter.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du etablerer deg i Sverige, inklusive markedsundersøkelser, konkurrentanalyse, juridiske og skattemessige hensyn.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier skreddersydd for det svenske markedet for å nå dine mål og maksimere avkastningen.
  • Nettverksbygging: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper, bransjeaktører og potensielle kunder gjennom mine etablerte nettverk.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Å samarbeide med meg gir deg en rekke fordeler:

  • Lokalkunnskap: Dra nytte av min dype forståelse av det svenske markedet, kulturen og forretningsmetodene.
  • Kostnadseffektivitet: Unngå kostnadene ved å ansette fast ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Få ekspert veiledning på både norsk og svensk for å sikre problemfri kommunikasjon.
  • Effektivitet: Spar tid og krefter ved å la meg håndtere dine svenske forretningsbehov.

Din svenske forbindelse

Jeg er din svenske forbindelse, klar til å hjelpe deg med å realisere dine ambisjoner i Sverige. Enten du ønsker å eksportere produkter og tjenester, inngå partnerskap med svenske selskaper eller etablere en filial i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å nå dine mål.

Avstanden er ingen hindring. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet og dra nytte av mulighetene det svenske markedet tilbyr.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!