Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Bygland

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Er du en bedriftseier i Bygland som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes på det svenske markedet.

Forståelse for det svenske markedet

Bygland, med sin vakre natur og rike kultur, har mye å tilby potensielle kunder i Sverige. Men for å lykkes, er det viktig å forstå det svenske markedet og dets spesifikke regler og forskrifter. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i disse kompleksitetene og sikre at virksomheten din overholder alle nødvendige krav.

Tjenester for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsundersøkelser og forretningsstrategi: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle en effektiv forretningsstrategi for å nå dine mål.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og autoritet i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og forretningsdokumenter er oversatt til perfekt svensk.
  • Etablering og registrering av virksomhet: Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere og registrere virksomheten din i Sverige, slik at du kan starte driften så raskt og problemfritt som mulig.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske bedrifter og organisasjoner er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og andre viktige aktører i det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til å velge meg som din svenske næringslivskonsulent:

  • Lang erfaring og dokumentert resultat: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige. Min solide kunnskap om det svenske markedet og min dokumenterte erfaring med å få resultater gjør meg til et verdifullt aktivum for din bedrift.
  • Personlig tilnærming: Jeg forstår at hver bedrift er unik, og jeg tar en personlig tilnærming til å forstå dine spesifikke behov og mål. Jeg vil jobbe tett med deg for å utvikle en skreddersydd løsning som hjelper deg med å nå dine ambisjoner i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon og samarbeid: Jeg er forpliktet til å holde deg informert og involvert i alle aspekter av prosessen. Jeg kommuniserer tydelig og effektivt, og jeg er alltid tilgjengelig for å svare på dine spørsmål og gi deg råd.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedriftseier i Bygland som er interessert i å utvide virksomheten din til Sverige, inviterer jeg deg til å ta kontakt i dag. Avstanden er ingen hindring, og jeg er alltid tilgjengelig for å hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!