Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Egersund

Ønsker du hjelp til å utvide virksomheten din til Sverige?

Egersund, en sjarmerende kystby med rik historie og et blomstrende næringsliv, er full av muligheter for bedrifter som ønsker å vokse. Men å navigere seg i et nytt marked, spesielt internasjonalt, kan være utfordrende. Her er hvor jeg kan hjelpe.

Som erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å lose deg gjennom prosessen. Min base i Sverige gjør meg til din perfekte kobling til det svenske markedet, slik at du kan dra nytte av forretningsmulighetene som finnes der.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Å sikre sømløs kommunikasjon er avgjørende for suksess i ethvert internasjonalt marked. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelsestjenester på svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører.
  • Forretningsrådgivning: Uansett dine mål i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å utvikle en effektiv strategi for å oppnå dem. Jeg har erfaring med å hjelpe bedrifter innen en rekke bransjer, og jeg kan gi deg veiledning om alt fra markedsføring og salg til juridiske og administrative forhold.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å komme i kontakt med potensielle kunder, partnere og leverandører, og gi deg innsikt i det svenske næringslivslandskapet.

Fordelene ved å samarbeide med meg

  • Lokalkunnskap: Min erfaring og kunnskap om det svenske markedet gir deg en fordel over konkurrentene.
  • Språkkompetanse: Effektiv kommunikasjon er avgjørende, og jeg sørger for at meldingen din blir forstått tydelig.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på interne ressurser.
  • Sømløs prosess: Jeg håndterer alle aspekter av din svenske forretningsutvidelse, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Enten du ønsker å ekspandere virksomheten din til Sverige, finne nye kunder eller samarbeidspartnere, eller bare navigere deg i det svenske næringslivet, er jeg her for å hjelpe deg. Jeg ser frem til å høre fra deg og samarbeide om å bringe virksomheten din til neste nivå.

Kontakt meg i dag for å starte din svenske forretningsreise!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!