Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Elnesvågen

Hvordan jeg kan hjelpe bedrifter i Elnesvågen, Norge

Elnesvågen er en idyllisk by ved Hustadvika i Fræna kommune, Møre og Romsdal fylke. Byen er kjent for sin fiskeindustri og sitt maritime preg, og har et blomstrende næringsliv.

Som erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, ser jeg stort potensial for å bistå virksomheter i Elnesvågen. Min base i Sverige gjør det enkelt å tilby dere en rekke svenske tjenester som kan gi deres bedrift et forsprang.

Tjenester jeg tilbyr

  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare en av de mange språktjenestene jeg tilbyr.
  • Forretningsrådgivning: Uansett dine profesjonelle behov i Sverige eller Elnesvågen, er jeg din kontakt i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, etablere forbindelser og få fart på driften.
  • Markedskunnskap: Jeg har dyptgående kunnskap om det svenske markedet og kan hjelpe deg med å forstå dine kunders behov og preferanser.
  • Ekspertise innen svensk forretningskultur: Jeg kan hjelpe deg med å forstå nyansene i svensk forretningskultur og bygge positive relasjoner med svenske kolleger og kunder.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring innen næringslivsrådgivning, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe din bedrift til å lykkes.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få din bedrift inn på det svenske markedet.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift med å nå sine mål og vokse.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ikke noe problem. Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor for å komme i gang.

Sammen kan vi hjelpe din bedrift i Elnesvågen med å nå nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!