Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Etnesjøen

Hvordan jeg som svensk forretningskonsulent kan hjelpe din bedrift i Etnesjøen

Etnesjøen er en idyllisk bygd som ligger ved Hardangerfjorden, med rundt 1000 innbyggere. Bygden har et rikt næringsliv, med fokus på blant annet jordbruk, fiskeri og turisme. Men som i alle andre steder, kan også bedrifter i Etnesjøen ha behov for bistand utenfor Norges grenser.

Her er hvor jeg, som svensk forretningskonsulent med lang erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan komme inn i bildet. Med base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan være verdifulle for din bedrift i Etnesjøen.

Skreddersydde løsninger for din bedrift

Jeg forstår at behovene til hver enkelt bedrift er unike. Derfor tilbyr jeg ikke bare generelle tjenester, men skreddersyr løsninger som passer spesifikt til din bedrifts utfordringer og mål.

Her er noen av tjenestene jeg kan tilby:

  • Forretningsrådgivning: Uansett om du trenger hjelp med å utvikle en forretningsplan, markedsføre din bedrift eller håndtere administrative oppgaver, kan jeg bistå deg.
  • Markedstjenester: Jeg kan hjelpe deg med å nå et bredere publikum i Sverige, enten det er gjennom markedsundersøkelser, kampanjer eller sosiale medier.
  • Salgsstøtte: Jeg kan bistå deg med å finne nye kunder og forhandle frem avtaler i Sverige.
  • Eksport veiledning: Skal du eksportere varer eller tjenester til Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere i regelverk og tollprosedyrer.
  • Språktjenester: Perfekt oversettelse til svensk er bare én av mine språkkompetanser. Jeg kan også hjelpe deg med kommunikasjon og kulturforståelse på tvers av landegrensene.

Fordelene ved å samarbeide med meg

Det er flere fordeler ved å samarbeide med meg som svensk forretningskonsulent:

  • Lokalkunnskap: Jeg har god kjennskap til det svenske markedet, regelverk og kultur.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Å samarbeide med meg kan være mer kostnadseffektivt enn å ansette egne ansatte i Sverige.
  • Språkkompetanse: Svensk språkkompetanse er inkludert, noe som sikrer problemfri kommunikasjon og forståelse.

Et sømløst samarbeid på tvers av landegrenser

Avstanden mellom Etnesjøen og Sverige trenger ikke være en hindring for et vellykket samarbeid. Vi kan enkelt holde møter og kommunisere via telefon, e-post og videokonferanser.

Jeg er din kontaktpunkt i Sverige, uansett hva dine profesjonelle behov måtte være. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til å løfte din bedrift i Etnesjøen til nye høyder.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!