Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Evenes

Øk forretningen din i Evenes med svensk ekspertise

Evenes, en vakker kystby i Nord-Norge, har et unikt næringsliv med stort potensial for vekst. Men for å lykkes i dagens globale marked, kan det være nødvendig å se utover landegrensene. Her er der jeg kommer inn.

Din svenske forretningspartner

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg en unik kombinasjon av kompetanse og nærhet til det svenske markedet. Med base i Sverige kan jeg bistå Evenes-bedrifter med en rekke tjenester som kan bidra til økt lønnsomhet og vekst.

Tjenester for å styrke din bedrift

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og andre dokumenter til flytende svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med et bredere publikum.
  • Markedsekspertise: Få verdifulle innsiktsfulle råd om det svenske markedet, forbrukertrender og konkurrentlandskapet, slik at du kan ta informerte beslutninger om din forretningsstrategi.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier skreddersydd for det svenske markedet, slik at du kan nå nye kunder og øke salget.
  • Forretningsforbindelser: Etabler kontakt med potensielle samarbeidspartnere, investorer og leverandører i Sverige, slik at du kan utvide nettverket ditt og få tilgang til nye forretningsmuligheter.
  • Produkt- og tjenestetilpasning: Tilpass dine produkter og tjenester til det svenske markedet for å møte lokale behov og preferanser, slik at du kan skille deg ut fra konkurrentene.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bred kompetanse: Jeg har et bredt spekter av kompetanse innenfor forretningsutvikling, markedsføring, salg og mer.
  • Lokalkunnskap: Min base i Sverige gir meg direkte tilgang til markedet og dets aktører.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og skreddersy mine tjenester for å oppnå dine mål.

Ta kontakt i dag

Avstanden mellom Evenes og Sverige er ingen hindring for suksess. Jeg er din bro til det svenske markedet, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift med å nå nye høyder.

For å starte samarbeidet, vennligst send meg en e-post med litt informasjon om din bedrift og dine mål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!