Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Evje og Hornnes

Som svensk næringslivskonsulent kan jeg hjelpe din bedrift i Evje og Hornnes

Evje og Hornnes er en vakker kommune i Agder fylke, kjent for sine naturskjønne omgivelser og vennlige samfunn. Kommunen har en blomstrende økonomi med et bredt spekter av virksomheter innen ulike bransjer. Men å drive virksomhet i dagens globale verden krever ofte internasjonal ekspertise. Her kommer jeg inn i bildet.

Som erfaren svensk næringslivskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Evje og Hornnes til å nå sine mål.

Tjenester for økt suksess

  • Markedsføring og salg i Sverige: Ønsker du å nå nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi, tilpasse dine produkter og tjenester til det svenske markedet, og etablere kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvikle nye forretningsideer, utvide eksisterende virksomhet til Sverige, eller optimalisere driften? Jeg kan bistå deg med strategisk rådgivning, forretningsplanlegging og implementering.
  • Etablering i Sverige: Skal du starte opp eller etablere en filial i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen, hjelpe deg med å forstå de svenske reglene og forskriftene, og sette deg i kontakt med relevante aktører.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med oversatt materiale, korrekturlesning og tilpasse din bedriftskommunikasjon til det svenske språket.

Din svenske forbindelse

Som din svenske forbindelse kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske næringslivet, bygge relasjoner med svenske aktører og sikre at din bedrift overholder gjeldende lover og regler.

Jeg er en dedikert og erfaren konsulent som forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står over i det svenske markedet. Jeg er din lokale ekspert på den andre siden av grensen, og jeg er alltid oppdatert på de siste trendene og utviklingene innen svensk næringsliv.

Hvorfor velge meg?

  • Mer enn 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige
  • Bredt spekter av tjenester tilpasset dine spesifikke behov
  • Inngående kunnskap om det svenske næringslivet og kulturen
  • Sterkt nettverk av kontakter i Sverige

Ta kontakt i dag!

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Evje og Hornnes med å nå sine mål i Sverige.

Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt i dag for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!