Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fjerdingby

Din svenske samarbeidspartner i Fjerdingby

Er du en bedrift i Fjerdingby som ønsker å utvide forretningsvirksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med svenskspråklige tjenester i Norge? Som erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din perfekte samarbeidspartner på tvers av landegrensene.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fjerdingby?

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, kan jeg tilby verdifull bistand og fungere som din svenske kontaktperson. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til feilfritt svensk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende kunnskap om det svenske næringslivet og kan gi deg verdifulle råd og veiledning om hvordan du kan navigere i det svenske regelverket, etablere deg på markedet og lykkes med din virksomhet.
  • Markedskunnskap og forretningsforbindelser: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan hjelpe deg med å finne potensielle samarbeidspartnere, kunder og leverandører.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Fjerdingby:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Som svensk konsulent forstår jeg de kulturelle nyansene og det svenske regelverket, noe som gir deg en fordel i det svenske markedet.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å gi deg de tjenestene du trenger til en konkurransedyktig pris.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan hjelpe din bedrift i Fjerdingby å vokse og lykkes. Avstanden mellom Fjerdingby og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Send meg gjerne en e-post for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!