Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fjord

Øk din bedrift i Fjord med min ekspertise i svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Fjord, Norge, som søker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp til å navigere i svenske forretningsforhold? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fjord?

Uavhengig av bransjen din, kan jeg tilby et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige:

  • Perfekte oversettelser: Unngå misforståelser og kommuniser effektivt med svenske kunder, partnere og leverandører med mine profesjonelle oversettelsestjenester.
  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få inngående kunnskap om det svenske markedet og dets spesifikke behov for å utvikle effektive markedsføringsstrategier.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min ekspertise og erfaring for å utvikle og implementere vellykkede forretningsplaner for det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Oppnå dine salgsmål i Sverige med min hjelp til å identifisere potensielle kunder, etablere kontakt og forhandle avtaler.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger enkelt i det svenske regelverket og unngå fallgruver med min veiledning innenfor juridiske og administrative prosesser.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningspartner?

  • Lokal ekspertise: Min dype forståelse av både det svenske og norske markedet gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forretningsmuligheter og ressurser.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte meg som din eksterne konsulent, unngår du kostnadene knyttet til å ansette en fast ansatt i Sverige.
  • Effektivitet og fleksibilitet: Jeg jobber effektivt og fleksibelt for å tilpasse meg dine tidsfrister og budsjett.

Avstand er ingen hindring

Min base i Sverige hindrer meg ikke i å bistå deg i Fjord. Takket være moderne teknologi kan vi enkelt kommunisere og samarbeide på nettet.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!