Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Flatanger

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Flatanger?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Flatanger. Min base i Sverige utgjør ingen barriere for å dekke dine bedriftsbehov – tvert imot kan det gi unike fordeler.

Fordelene ved et svensk perspektiv

Flatanger, med sin idylliske skjærgård og blomstrende turismebransje, har et stort potensial for å tiltrekke seg enda flere svenske turister. Gjennom mine tjenester kan du få:

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med det svenske markedet ved å sikre at all din markedsføringsmateriale, nettsider og annen viktig informasjon er feilfri og kulturelt tilpasset.
  • Forretningsutvikling i Sverige: Få hjelp til å etablere deg på det svenske markedet, enten ved å eksportere produkter og tjenester eller ved å sette opp en filial.
  • Markedskunnskap og forretningsforbindelser: Dra nytte av min kunnskap om det svenske markedet og mitt brede nettverk av forretningskontakter for å få en konkurransefordel.
  • Effektivisering og kostnadsreduksjon: Få bistand med å optimalisere driften og kutte kostnader gjennom effektive forretningspraksiser.

Hvorfor velge meg?

Med min lange erfaring og brede kompetanse innenfor ulike bransjer, er jeg godt rustet til å hjelpe din bedrift med å nå sine mål. Jeg forstår de kulturelle nyansene mellom Norge og Sverige, noe som er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.

Enten du trenger hjelp med å komme inn på det svenske markedet, forbedre kommunikasjonen med svenske kunder eller optimalisere driften, er jeg din kontaktperson i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes. Avstanden mellom Flatanger og Sverige utgjør ingen hindring – ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!