Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Folkestadbyen

Øk din virksomhet i Folkestadbyen med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Folkestadbyen som ser etter nye muligheter for å vokse og utvide virksomheten din? Da kan samarbeid med en svensk forretningskonsulent være den perfekte løsningen for deg. Med min base i Sverige og lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby Folkestadbyens bedrifter en rekke svenske tjenester som kan gi dem en fordel i markedet.

Fordelene ved å benytte svenske tjenester

Folkestadbyen har en unik beliggenhet nær grensen til Sverige, noe som gir bedrifter i byen en spesiell mulighet til å dra nytte av svensk kompetanse og tjenester. Samarbeid med en svensk forretningskonsulent kan gi Folkestadbyens bedrifter flere fordeler, for eksempel:

 • Tilgang til svensk kompetanse og erfaring: Sverige har et velfungerende næringsliv med et bredt spekter av kompetanse og erfaring. Ved å benytte svenske tjenester kan Folkestadbyens bedrifter få tilgang til denne kompetansen og erfaringen, noe som kan hjelpe dem med å forbedre driften og øke lønnsomheten.
 • Utvide nettverket ditt: Samarbeid med en svensk forretningskonsulent kan hjelpe deg med å utvide nettverket ditt og få kontakt med potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige. Dette kan være spesielt fordelaktig for bedrifter som ønsker å eksportere varer eller tjenester til Sverige.
 • Forstå det svenske markedet: Det svenske markedet har sine egne regler og kulturelle nyanser. Ved å samarbeide med en svensk forretningskonsulent kan Folkestadbyens bedrifter få verdifull innsikt i det svenske markedet, noe som kan hjelpe dem med å unngå fallgruver og lykkes i sine forretningsforetakender.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr en rekke svenske tjenester som kan hjelpe Folkestadbyens bedrifter med å nå sine mål. Noen av tjenestene jeg tilbyr inkluderer:

 • Markedsføring og salg: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet.
 • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle strategier for å vokse og utvide virksomheten din.
 • Økonomisk rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske skattesystemet og andre økonomiske regelverk.
 • Juridisk rådgivning: Jeg kan samarbeide med svenske advokater for å sikre at du overholder alle relevante lover og regler.
 • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å oversette dokumenter og markedsføringsmateriell til svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Folkestadbyen:

 • Lang erfaring: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
 • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for både det norske og svenske markedet.
 • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være til stor fordel for din bedrift.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Folkestadbyen med å nå sine mål. Avstanden mellom Folkestadbyen og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!