Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fredrikstad

Øk dine forretningsmuligheter i Fredrikstad med svensk ekspertise

Er du en bedrift i Fredrikstad som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet har å tilby? Ser du etter pålitelig svensk kompetanse for å hjelpe deg med å navigere i det svenske forretningslandskapet? Da trenger du ikke lete lenger!

Din svenske forbindelse

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, er jeg din bro til suksess i Sverige. Min base i Sverige gjør det mulig for meg å gi deg førsthandskjennskap til det svenske markedet, kulturen og regelverket.

Tjenester skreddersydd for Fredrikstad

Fredrikstad, med sin rike maritime historie og blomstrende næringsliv, har et unikt potensial for å samarbeide med svenske bedrifter. Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe deg med å utnytte dette potensialet fullt ut, blant annet:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min erfaring og kunnskap for å utvikle og implementere vellykkede forretningsplaner, optimalisere driften og oppnå dine mål.
  • Salgs- og forretningsforbindelser: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper, distributører og partnere for å øke salget og ekspandere virksomheten din.
  • Juridisk og administrativ bistand: Naviger deg trygt gjennom det svenske byråkratiet og juridiske systemer med min veiledning og ekspertise.
  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og annen viktig kommunikasjon til og fra svensk.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Unikt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifulle forbindelser og muligheter.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer perfekt for din bedrift.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg holder deg informert og oppdatert hele veien, og sikrer at all kommunikasjon er klar og tydelig.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift til neste nivå? Jeg ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige. Kontakt meg i dag for en uforpliktende samtale for å diskutere hvordan jeg kan bistå deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!