Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Froland

Økt suksess i Froland med svenske ekspertjenester

Er du en bedriftseier i Froland som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp til å navigere i det svenske markedet? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din svenske forbindelse og guide deg til suksess.

Din bro til Sverige

Min base i Sverige gjør meg perfekt posisjonert til å bistå deg med alle dine svenske forretningsbehov. Jeg forstår det unike næringslivet i Froland, og jeg kan bruke min kunnskap og erfaring til å hjelpe deg med å tilpasse deg det svenske markedet på en effektiv og økonomisk måte.

Tjenester som passer dine behov

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Froland til å blomstre i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du etablerer deg i Sverige, utvider virksomheten din og overvinner kulturelle og administrative barrierer.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger enkelt i det svenske byråkratiet med min hjelp til å håndtere juridiske dokumenter, tillatelser og forskrifter.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk.
  • Nettverksbygging og relasjonsbygging: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper, investorer og andre aktører som kan bidra til veksten din.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å guide deg mot suksess.
  • Lokalkjennskap og forståelse: Jeg forstår det unike næringslivet i Froland og det svenske markedet, slik at jeg kan skreddersy mine tjenester til dine spesifikke behov.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber på en effektiv og strømlinjeformet måte for å gi deg de beste resultatene uten å sprenge budsjettet.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forbindelse og din beste ressurs for å lykkes i det svenske markedet. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å starte samarbeidet ditt og ta virksomheten din i Froland til neste nivå.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!