Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Frosta

Din svenske forretningsforbindelse i Frosta, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, er jeg her for å tilby mine tjenester til virksomheter i Frosta. Min base ligger i Sverige, men avstand er ingen hindring for meg å bistå deg med å nå dine forretningsmål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Frosta?

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Frosta til å vokse og blomstre. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier, skrive fengende innhold og bygge sterke relasjoner med dine kunder.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter, utvikle nye produkter og tjenester, og utvide virksomheten din til nye markeder.
  • Salg og forretningsadministrasjon: Jeg kan hjelpe deg med å forbedre salgs- og forretningsprosessene dine, slik at du kan øke salget og effektiviteten.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan hjelpe deg med å navigere det svenske byråkratiet, forstå svenske lover og forskrifter, og sikre at virksomheten din overholder alle krav.
  • Perfekte oversettelser til svensk: Enten du trenger hjelp med å oversette markedsføringsmateriell, juridiske dokumenter eller annen forretningskommunikasjon, kan jeg hjelpe deg med å levere presise og nyanserte oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Frosta:

  • Erfaring og ekspertise: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe bedrifter lykkes i Norge og Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg forstår det norske og svenske markedet, samt de kulturelle forskjellene mellom de to landene.
  • Bredt spekter av tjenester: Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan dekke alle dine forretningsbehov i Sverige.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg forstår viktigheten av god kommunikasjon, og jeg vil jobbe tett med deg for å sikre at vi er på samme side.
  • Rimelige priser: Jeg tilbyr konkurransedyktige priser for mine tjenester.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Frosta og Sverige er ingen hindring for meg å hjelpe deg med å nå dine forretningsmål. Du kan enkelt nå meg via e-post for å diskutere dine behov.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!