Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Fyresdal

Din svenske samarbeidspartner i Fyresdal

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Fyresdal. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å bistå deg med dine behov for svenske tjenester.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Fyresdal?

Jeg er din svenske forbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller i Fyresdal måtte være. Med min brede erfaring og kunnskap om det svenske markedet, kan jeg hjelpe deg med:

  • Perfekte svenske oversettelser: Å kommunisere effektivt på tvers av landegrenser er avgjørende for suksess. Jeg kan sikre at dine budskap blir nøyaktig og nyansert gjengitt på svensk.
  • Forretningsrådgivning: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller skaffe deg innsikt i det svenske markedet, kan jeg gi deg verdifull rådgivning og veiledning.
  • Markedskommunikasjon: Å nå målgruppen din i Sverige krever en forståelse av kulturelle nyanser og effektiv kommunikasjon. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en vellykket markedsføringsstrategi.
  • Salgsstøtte: Å navigere i det svenske salgslandskapet kan være utfordrende. Jeg kan hjelpe deg med å etablere kontakter, forstå regelverk og lukke avtaler.
  • Andre viktige forretningstjenester: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, og kan bistå deg med å finne de riktige samarbeidspartnerne for dine spesifikke behov.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg hjulpet utallige norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Dyp forståelse for det svenske markedet: Jeg har inngående kunnskap om svensk næringsliv, kultur og regelverk.
  • Bredt nettverk: Jeg har et omfattende nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et bredt spekter av ressurser og muligheter.
  • Effektiv og profesjonell: Jeg er dedikert til å levere resultater og sørge for at du får mest mulig ut av samarbeidet.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din virksomhet til neste nivå i Sverige? Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid. Avstanden er ingen hindring, så ta gjerne kontakt i dag.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!