Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gjerdrum

Din svenske samarbeidspartner i Gjerdrum

Er du en bedrift i Gjerdrum som ser etter nye muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige? Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper lykkes i Sverige, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Gjerdrum?

Jeg forstår at Gjerdrum er en kommune med et blomstrende næringsliv, og at mange bedrifter ønsker å utvide virksomheten sin internasjonalt. Med min base i Sverige, kan jeg være din lokale kontaktperson og hjelpe deg med en rekke svenske tjenester som kan være verdifulle for din bedrift:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere dine målgrupper og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan bistå deg med å utvikle og implementere forretningsplaner, etablere datterselskaper i Sverige, og navigere i det svenske regelverket.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige, samt bistå deg i forhandlinger og kontraktsinngåelse.
  • Språktjenester: Jeg kan tilby perfekte oversettelser til svensk av all din bedriftskommunikasjon, slik at du kan sikre at budskapet ditt blir forstått tydelig av dine svenske kunder og samarbeidspartnere.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Gjerdrum:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, og jeg har en dyp forståelse for både det norske og det svenske markedet.
  • Lokalt nettverk: Med min base i Sverige, har jeg et bredt nettverk av kontakter som kan være verdifulle for din bedrift.
  • Språklig ekspertise: Jeg er ekspert på å kommunisere effektivt på både norsk og svensk, noe som sikrer at det ikke oppstår misforståelser i kommunikasjonen.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, kan du unngå kostnadene ved å ansette egne ansatte i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid for å hjelpe din bedrift i Gjerdrum med å lykkes i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!