Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gjerstad

Din svenske forretningsforbindelse i Gjerstad

Er du en bedriftseier i Gjerstad som ser etter å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp med spesifikke svenske tjenester? Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med base i Sverige, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Gjerstad?

Jeg forstår at det kan være utfordrende å navigere i et nytt marked, spesielt når det gjelder språklige og kulturelle barrierer. Her er hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Gjerstad:

  • Perfekte oversettelser: Å sikre at all din markedsføringsmateriale, korrespondanse og juridiske dokumenter er nøyaktig og flytende på svensk, er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet. Jeg kan levere profesjonelle oversettelser som fanger essensen av budskapet ditt og taler til ditt svenske publikum på en autentisk måte.
  • Markedsoppføring og forretningsutvikling: Å utvide virksomheten din til Sverige krever en grundig forståelse av markedet, konkurrentene og kulturen. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi, finne passende forretningspartnere og navigere i det regulatoriske landskapet.
  • Forretningsrådgivning: Uansett om du trenger hjelp med å etablere et datterselskap i Sverige, forstå svenske skattelover eller håndtere juridiske problemstillinger, kan jeg gi deg ekspertråd og veiledning.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Gjerstad:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å navigere i komplekse forretningssituasjoner.
  • Lokalkjennskap: Som bosatt i Sverige har jeg en dyp forståelse av det svenske markedet, kulturen og forretningspraksis.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få tilgang til de ressursene og forbindelsene du trenger for å lykkes.

Neste steg

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er her for å hjelpe deg med å oppnå dine mål i Sverige. Uansett dine profesjonelle behov i Sverige, er jeg her for å hjelpe.

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Gjerstad, kontakt meg gjerne.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!