Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gjesdal

Din svenske forretningsforbindelse i Gjesdal

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringslivet i Gjesdal. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot kan min svenske forankring gi din bedrift i Gjesdal en unik fordel.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Gjesdal?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Gjesdal å vokse og lykkes. Her er noen eksempler:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle effektive markedsføringsstrategier og kommunikasjonsmateriell på perfekt svensk.
  • Forretningsutvikling: Trenger du hjelp med å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan bistå deg med å forstå det svenske markedet, etablere kontakt med potensielle kunder og partnere, og navigere i de juridiske og administrative prosessene.
  • Salg: Ønsker du å øke salget til svenske kunder? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle salgsstrategier, tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet, og finne de riktige salgskanalene.
  • Nettverksbygging: Etablering av et nettverk i Sverige kan være avgjørende for suksess. Jeg kan koble deg sammen med relevante aktører i næringslivet, myndigheter og bransjeorganisasjoner.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Gjesdal:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Unik kompetanse: Min svenske bakgrunn og forretningsforståelse gir meg en unik fordel i å lose dine utfordringer.
  • Effektivitet og pålitelighet: Jeg jobber tett sammen med mine klienter for å sikre at deres behov blir møtt på en effektiv og pålitelig måte.
  • Kostnadseffektivitet: Mine tjenester er skreddersydd for å passe ditt budsjett.

Ta kontakt i dag!

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Distansen mellom Gjesdal og Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Ta kontakt i dag for å avtale en gratis konsultasjon.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!