Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gloppen

Din svenske samarbeidspartner i Gloppen, Norge

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg frem til å bistå virksomheter i Gloppen med deres behov for svenske tjenester. Min base i Sverige utgjør ingen barriere for å bygge et effektivt samarbeid og skape økonomiske fordeler for din bedrift i Gloppen.

Tjenester for å oppnå suksess i det skandinaviske markedet

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i det skandinaviske markedet, inkludert:

  • Feilfrie svenske oversettelser: Profesjonelle og nyanserte oversettelser som ivaretar din bedrifts budskap på en tydelig og effektiv måte.
  • Markedsoperasjonelle tjenester: Rådgivning og bistand innen markedsføring, for å hjelpe deg med å nå nye kunder og øke salget på det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Strategisk rådgivning og veiledning for å hjelpe din bedrift med å ekspandere til Sverige og oppnå dine forretningsmål.
  • Nettverksbygging: Etablering av kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og andre viktige aktører i det svenske næringslivet.

Din beste forbindelse til Sverige

Med min omfattende erfaring og brede nettverk i Sverige, er jeg din ideelle samarbeidspartner for å navigere i det svenske markedet. Jeg forstår de kulturelle nyansene og kan hjelpe deg med å unngå fallgruver, slik at du kan fokusere på å lykkes med din virksomhet.

Ta kontakt i dag

Uansett hvilke utfordringer eller mål du har i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden mellom Gloppen og Sverige er ingen hindring for et produktivt samarbeid. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan bistå din bedrift med å oppnå suksess i det skandinaviske markedet.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!