Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gol

Øk din virksomhet i Gol med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Gol som ser etter muligheter for å utvide virksomheten din og nå nye kunder i Sverige? Som erfaren forretningskonsulent med lang historie i å hjelpe norske bedrifter lykkes, kan jeg være din bro til det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Gol?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Gol med å vokse og lykkes:

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med svenske kunder og samarbeidspartnere ved å sikre at all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter er feilfri og kulturelt tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du kan navigere i det svenske næringslivet, etablere deg på markedet, og bygge relasjoner med svenske aktører.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Utvikle og implementere effektive markedsføringsstrategier for å nå ditt svenske publikum og øke salget.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å finne potensielle kunder i Sverige, utvikle salgsmateriale og presentasjoner, og forhandle avtaler.
  • Administrative tjenester: Få bistand med administrative oppgaver som selskapsdannelse, skatteregler og juridiske spørsmål.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige. Min erfaring og ekspertise sikrer at du får den beste mulige veiledningen og støtten.
  • Lokalkjennskap: Som svensk forretningskonsulent med base i Sverige, har jeg dyptgående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretnings慣例 (guànl例 – guanli), noe som gir deg en fordel over konkurrentene.
  • Effektiv kommunikasjon og samarbeid: Jeg er forpliktet til å bygge sterke relasjoner med mine klienter og sørge for åpen og effektiv kommunikasjon gjennom hele prosessen.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er jeg tilgjengelig for å hjelpe deg med å nå dine mål i det svenske markedet. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet og ta din bedrift i Gol til neste nivå.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!