Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gran

Øk effektiviteten og vekstmulighetene i Gran med svenske forretningstjenester

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Gran. Min base i Sverige gir meg en unik mulighet til å bistå med svenske forretningstjenester som kan gi din bedrift et konkurransefortrinn.

Tjenester for å styrke din bedrift i Gran

  • Perfekte oversettelser: Effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene er avgjørende for suksess i det skandinaviske markedet. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan kommunisere tydelig og effektivt med kunder, partnere og leverandører i Sverige.
  • Markedsekspertise: Det svenske markedet byr på en rekke muligheter for norske bedrifter. Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og partnere, samt utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå det svenske publikum.
  • Salgsstøtte: Etablering i Sverige kan være en utfordrende prosess. Jeg kan bistå deg med å finne salgsrepresentanter, forhandle kontrakter og bygge relasjoner med svenske kunder.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en solid forretningsplan, finne passende lokaler, sette sammen et team og navigere det svenske byråkratiet.
  • Juridisk bistand: Å forstå de juridiske forskjellene mellom Norge og Sverige er viktig for å drive virksomhet på tvers av landegrensene. Jeg kan koble deg med erfarne advokater som kan gi deg råd om svenske lover og forskrifter.

Din bro til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, kan jeg være din bro til det svenske markedet. Med min omfattende erfaring og brede nettverk kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske forretningslandskapet og få mest mulig ut av dine forretningsforbindelser i Sverige.

Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for effektivt samarbeid. Jeg er tilgjengelig for møter og diskusjoner på nett, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som kan bidra til vekst og suksess for din bedrift i Gran.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!