Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Grane

Øk forretningen din i Grane med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Grane som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av svenske forretningsmuligheter? Da kan jeg være den perfekte samarbeidspartneren for deg! Med lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg en rekke svenske tjenester som kan gi din bedrift i Grane et fortrinn i markedet.

Hvordan kan mine svenske tjenester hjelpe din bedrift i Grane?

En av de mest ettertraktede tjenestene jeg tilbyr, er oversettelse. Grane ligger geografisk nær Sverige, og ved å tilby flerspråklig kommunikasjon kan du nå et bredere publikum og potensielt øke salget. I tillegg kan jeg bistå med:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: La meg hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, utarbeide effektive markedsføringsstrategier og nå ut til nye kunder.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Dra nytte av min ekspertise og erfaring innenfor ulike bransjer for å optimalisere driften og utvikle din bedrift videre.
  • Juridiske tjenester: Få veiledning og bistand innenfor svensk forretningsjus, slik at du kan navigere regelverk og unngå fallgruver.
  • Etablering og registrering: Ønsker du å etablere deg i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med hele prosessen, fra registrering til praktiske råd.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med svenske bedrifter og bransjeaktører for å bygge relasjoner og skape nye forretningsmuligheter.

Hvorfor velge meg som din svenske samarbeidspartner?

Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse for både det norske og svenske markedet. Jeg er din brobygger til Sverige, og kan hjelpe deg med å overkomme kulturelle barrierer og navigere i et nytt forretningsmiljø.

Min fordel som din svenske samarbeidspartner, selv om jeg befinner meg i Sverige, er effektiv kommunikasjon, lokalkunnskap og et bredt nettverk. Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer din bedrift i Grane.

Ta kontakt for et uforpliktende møte

Er du klar til å ta din bedrift i Grane til neste nivå? Ta kontakt med meg i dag for å avtale et uforpliktende møte og diskutere hvordan mine svenske tjenester kan hjelpe deg med å nå målene dine.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et produktivt samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!