Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gratangen

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Gratangen?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester til virksomheter i Gratangen. Min beliggenhet i Sverige utgjør ingen hindring for å samarbeide og dekke dine bedriftsbehov.

Skreddersydde løsninger for Gratangen

Gratangen, med sin beliggenhet ved fjord og fjell, har et stort potensial for turisme og næringsmiddelindustri. Jeg forstår de unike mulighetene og utfordringene som bedrifter i Gratangen står overfor, og kan tilby skreddersydde løsninger som passer deres spesifikke behov.

Mine tjenester for din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å vokse og lykkes:

  • Forretningsrådgivning: Få ekspertise og veiledning innen områder som strategi, markedsføring, salg og ledelse.
  • Markedsplanlegging og -gjennomføring: Utvikle og implementere effektive markedsføringsplaner for å nå nye kunder og øke salget.
  • Salgsutvikling: Forbedre dine salgsstrategier og prosesser for å øke salgsinntektene.
  • Prosessforbedring: Effektiviser driften og reduser kostnader ved å optimalisere forretningsprosesser.
  • Prosjektledelse: Få hjelp til å planlegge, organisere, og gjennomføre prosjekter effektivt.
  • Nettverksbygging: Etabler kontakt med potensielle kunder, samarbeidspartnere og investorer i Sverige.
  • Språktjenester: Få profesjonelle oversettelser til svensk av dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din svenske kontaktperson for alle dine forretningsbehov i Sverige. Med min erfaring, kompetanse og nettverk i Sverige, kan jeg hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, bygge relasjoner og oppnå suksess.

Distansen mellom Gratangen og Sverige er ingen hindring for et vellykket samarbeid. Jeg er tilgjengelig for å kommunisere og samarbeide effektivt på tvers av landegrensene.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!