Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Grong

Din svenske forretningsforbindelse i Grong

Er du en bedrift i Grong som ser etter å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med svenske forretningsspørsmål? Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med base i Sverige, kan jeg være din brobygger til det svenske markedet og hjelpe deg med en rekke tjenester som kan gi din bedrift i Grong et økonomisk løft.

Skreddersydde løsninger for Grongs bedrifter

Grong, med sin beliggenhet nær svenskehandelsområder, har et stort potensial for økt samarbeid med svenske bedrifter. Mine tjenester kan hjelpe deg med å navigere det svenske forretningsklimaet, kommunisere effektivt med svenske partnere og kunder, og sikre at du får mest mulig ut av dine grenseoverskridende forbindelser.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte svenske oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, kontrakter, nettsider eller annen forretningsdokumentasjon, kan jeg sørge for nøyaktige og flytende oversettelser som ivaretar din bedrifts budskap og tonefall.
  • Forretningsrådgivning: Jeg tilbyr omfattende forretningsrådgivning for å hjelpe deg med å navigere det svenske markedet, forstå kulturelle forskjeller og ta veloverveide beslutninger for din bedrift.
  • Markedsoversikt og analyse: Få verdifull innsikt i det svenske markedet, konkurrentlandskapet og potensielle kunder for å hjelpe deg med å utarbeide effektive markedsføringsstrategier.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder i Sverige, presentere dine produkter eller tjenester og forhandle avtaler? Jeg kan bistå deg i alle ledd av salgsprosessen.
  • Etablering og drift: Skal du etablere en filial i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen, hjelpe deg med å forstå regelverk og byråkrati, og sikre en smidig oppstart.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og lokalkunnskap: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige, har jeg den nødvendige kompetansen og nettverket for å hjelpe din bedrift i Grong.
  • Dedikert til din suksess: Jeg er forpliktet til å forstå dine spesifikke behov og mål, og skreddersyr mine tjenester for å maksimere dine muligheter for suksess i det svenske markedet.
  • Effektiv kommunikasjon: Jeg sørger for tydelig og effektiv kommunikasjon på tvers av landegrensene, slik at du alltid holdes informert og involvert i prosessen.

Ta kontakt i dag!

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, er jeg din svenske forretningsforbindelse. Avstanden er ingen hindring, så ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Grong å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!