Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Gulen

Din svenske samarbeidspartner i Gulen

Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til næringsdrivende i Gulen. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et produktivt samarbeid. Tvert imot kan min svenske forankring gi din Gulen-bedrift en unik fordel.

Skreddersydde løsninger for Gulen-bedrifter

Jeg forstår at behovene til bedrifter i Gulen kan være spesifikke og varierte. Derfor tilbyr jeg et bredt spekter av tjenester som kan tilpasses din bedrifts individuelle behov.

  • Perfekte svenske oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, forretningsavtaler eller korrespondanse, kan jeg sikre at din kommunikasjon på svensk er feilfri, flytende og kulturelt tilpasset.
  • Rådgiving og forretningsutvikling: Jeg kan bistå deg med å utarbeide strategier for det svenske markedet, identifisere potensielle samarbeidspartnere og etablere kontakt med svenske kunder og leverandører.
  • Markedskjennskap og nettverk: Gjennom årene har jeg bygget opp et omfattende nettverk i Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull markedskunnskap og potensielle forretningsforbindelser.

Fordelene ved å samarbeide med en svensk konsulent

Å velge meg som din samarbeidspartner i Sverige gir deg flere fordeler:

  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forankring og lang erfaring med å bistå norske bedrifter gir deg en unik kompetanse som få andre kan tilby.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte meg unngår du kostnader forbundet med å etablere et eget kontor i Sverige.
  • Språklig ekspertise: Du får tilgang til feilsfri og kulturelt tilpasset svensk kommunikasjon, noe som er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.

Distanse er ingen hindring

Min beliggenhet i Sverige trenger ikke være en barriere for et vellykket samarbeid. Moderne teknologi gjør det enkelt å kommunisere og samarbeide på tvers av landegrenser.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye samarbeidspartnere. Ta kontakt i dag for å avtale et uforpliktende møte for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Gulen å nå sine mål i Sverige.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!