Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hå

Øk forretningen din i Hå med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene det svenske markedet har å tilby? Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe bedrifter i Norge siden 1999. Fra min base i Sverige kan jeg bistå Hå-bedrifter med en rekke svenske tjenester som kan gi dem et økonomisk fortrinn.

Tjenester jeg tilbyr

  • Feilfri svensk oversettelse: Profesjonell oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til perfekt svensk er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle nyanser og etablere verdifulle forbindelser.
  • Markedsoppføring: Få hjelp med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Trenger du hjelp med å komme i kontakt med potensielle kunder og partnere i Sverige? Jeg kan bistå deg med å bygge relasjoner og øke salget.
  • Andre viktige forretningstjenester: Jeg tilbyr også en rekke andre tjenester som kan hjelpe deg med å lykkes i Sverige, for eksempel markedsundersøkelser, forretningsplanlegging og nettverksbygging.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hå:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkjennskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg god innsikt i det svenske markedet og kulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være avgjørende for å få suksess.
  • Språkforståelse: Jeg forstår viktigheten av tydelig og effektiv kommunikasjon, og jeg kan hjelpe deg med å overvinne språkbarrierer.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er avstand ingen hindring for å samarbeide. Jeg er tilgjengelig for videomøter og telefonkonsultasjoner, slik at vi enkelt kan holde kontakten og få ting gjort.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra nye kunder, og jeg håper å få muligheten til å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Hå med å nå sine mål i Sverige. Bruk kontaktskjemaet nedenfor for å ta kontakt i dag.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!