Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hansnes

Din svenske forbindelsen for alle dine forretningsbehov i Hansnes

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg frem til å bistå bedrifter i Hansnes med deres forretningsbehov i Sverige. Min beliggenhet i Sverige gjør det mulig for meg å tilby effektive og kostnadseffektive løsninger på en rekke områder, og jeg er din perfekte brobygger til det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hansnes?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hansnes til å vokse og lykkes. Her er noen av de viktigste områdene jeg kan bistå deg med:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Å forstå det svenske markedet er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å gjennomføre markedsundersøkelser, utvikle en effektiv markedsføringsplan og finne de riktige kanalene for å nå dine svenske kunder.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Enten du ønsker å ekspandere til Sverige eller bare forbedre din eksisterende virksomhet, kan jeg tilby ekspertveiledning og råd for å hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for å bygge tillit og profesjonalitet på tvers av landegrenser. Jeg kan hjelpe deg med oversettelse av forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske forbindelser.
  • Etablering og registrering av bedrifter: Å navigere seg gjennom byråkratiet ved å etablere eller registrere en bedrift i Sverige kan være utfordrende. Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sikre at alt blir gjort riktig.
  • Nettverksbygging: Å ha de rette kontaktene er avgjørende for suksess i ethvert forretningsmiljø. Jeg kan hjelpe deg med å bygge nettverk med svenske bedrifter og organisasjoner som kan være verdifulle for din virksomhet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hansnes:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å levere resultater.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik forståelse for det svenske markedet og kulturen.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan være en verdifull ressurs for din bedrift.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte meg som din svenske forbindelsesperson, kan du spare tid og penger sammenlignet med å ansette din egen stab i Sverige.

Ta kontakt i dag!

Uansett hvilke forretningsbehov du har i Sverige, er jeg her for å hjelpe deg. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. For å komme i kontakt, vennligst fyll ut skjemaet nedenfor.

Sammen kan vi hjelpe din bedrift i Hansnes til å nå nye høyder!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!