Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hardbakke

Øk forretningen din i Hardbakke med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Hardbakke som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene ved det svenske markedet? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din bro til suksess i Sverige.

Tjenester jeg tilbyr:

  • Perfekte svenske oversettelser: Kommuniser effektivt med dine svenske kunder og samarbeidspartnere ved å presentere profesjonelt oversatte dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertise og veiledning for å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle nyanser og ta velinformerte beslutninger.
  • Markedsopplegging og salg: Utvid din kundebase til Sverige ved å utarbeide effektive markedsføringsstrategier og salgsfremmende tiltak som er tilpasset det svenske markedet.
  • Etablering og drift: Få hjelp med å etablere din virksomhet i Sverige, forstå juridiske og administrative prosesser, og sikre smidig drift.

Spesielle fordeler for Hardbakke-bedrifter

Hardbakkes beliggenhet nær svenskegrensen gir unike økonomiske muligheter for lokale bedrifter. Ved å benytte mine tjenester, kan du enkelt:

  • Få tilgang til et nytt marked: Sverige har et stort og kjøpesterkt marked, noe som gir deg mulighet til å øke salget og inntektene dine.
  • Bygge strategiske partnerskap: Samarbeid med svenske selskaper for å dele kunnskap, ressurser og få en konkurransefordel.
  • Effektivisere kommunikasjon: Kommuniser sømløst med svenske kunder og partnere takket være profesjonelle oversettelser og forretningsrådgivning.

Hvorfor velge meg?

Med min omfattende erfaring, dype kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen, er jeg din ideelle samarbeidspartner for å lykkes i Sverige. Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og utvikle skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Enten du ønsker å ekspandere til Sverige, samarbeide med svenske selskaper eller bare forbedre kommunikasjonen, er jeg her for å hjelpe deg. Avstanden mellom Hardbakke og Sverige er ingen hindring for suksess.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Hardbakke å blomstre.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!