Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hareid

Din svenske forretningsforbindelse i Hareid

Er du en bedrift i Hareid på jakt etter svenske forretningstjenester? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester for å koble din bedrift til det svenske markedet.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hareid?

Jeg forstår at beliggenheten til Hareid, vakkert beliggende på kysten av Sunnmøre, kan by på unike utfordringer og muligheter når det gjelder å få tilgang til svenske tjenester. Min rolle er å brolegge gapet og fungere som din svenske forretningsforbindelse, uansett dine behov.

Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og salg i Sverige: Ønsker du å nå ut til nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi tilpasset det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling i Sverige: Ser du etter nye forretningsmuligheter i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle samarbeidspartnere, kunder og leverandører.
  • Etablering i Sverige: Planlegger du å etablere deg i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sørge for at du overholder alle svenske lover og regler.
  • Språktjenester: Trenger du hjelp med å oversette forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell eller nettsteder til svensk? Jeg tilbyr perfekte oversettelser som ivaretar både budskap og nyanser.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hareid:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som gir deg tilgang til et stort utvalg av potensielle samarbeidspartnere og kunder.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og kostnadseffektivt for å sikre at du får mest mulig ut av samarbeidet.
  • Lokal forankring: Selv om jeg er basert i Sverige, forstår jeg viktigheten av lokalkunnskap. Min erfaring med å hjelpe norske bedrifter gjør meg godt rustet til å forstå dine spesifikke behov.

Ta kontakt i dag!

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden mellom Hareid og Sverige er ingen hindring for suksess.

For å komme i gang, vennligst fyll ut kontaktskjemaet på min nettside.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!