Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Harstad

Hjelp din bedrift i Harstad med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Harstad som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med å navigere i det svenske markedet? Som erfaren forretningskonsulent med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, kan jeg være din svenske forbindelse og hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Oversettelse: Gjør dine produkter og tjenester tilgjengelige for et svenskt publikum med feilfri oversettelse av all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du etablerer deg på det svenske markedet, inkludert markedsundersøkelser, konkurrentanalyse og utvikling av effektive forretningsstrategier.
  • Salgsstøtte: Bygg relasjoner med potensielle kunder og partnere i Sverige ved hjelp av min lokale kunnskap og forretningsnettverk.
  • Markedsføring og markedsføring: Lag en effektiv markedsføringsplan for å nå ditt svenske publikum, og få hjelp med å implementere kampanjer som annonsering, sosiale medier og PR.
  • Administrativ støtte: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål.

Hvorfor velge meg?

Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet. Med min erfaring, kunnskap og nettverk kan jeg hjelpe deg med å overvinne disse utfordringene og dra nytte av de mange fordelene ved å ekspandere til Sverige.

  • Lokalkunnskap: Jeg har bodd og arbeidet i Sverige i mange år, noe som gir meg en dyp forståelse for den svenske kulturen, forretningsmiljøet og regelverket.
  • Bred erfaring: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, og jeg vet hva som skal til for å få virksomheten din til å blomstre.
  • Sterkt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan gi deg tilgang til potensielle kunder, partnere og ressurser.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg enkelt hjelpe deg med dine behov i Harstad via fjernkommunikasjon. Vi kan holde møter og diskusjoner online eller på telefon, og jeg kan levere alt materiell og dokumenter elektronisk.

Ta kontakt i dag

Jeg er alltid interessert i å høre fra bedrifter i Harstad som ønsker å utvide virksomheten til Sverige. Ta kontakt med meg i dag for å få en gratis konsultasjon og diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!