Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hauge

Din svenske forretningsforbindelse i Hauge

Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i bransjen, kan jeg hjelpe din virksomhet i Hauge med å få tilgang til en rekke svenske tjenester som kan gi dere en økonomisk fordel.

Skreddersydde løsninger for Hauge

Haugesund, med sin strategiske beliggenhet og blomstrende næringsliv, har et stort potensial for vekst innen handel og turisme. Ved å utnytte svenske ressurser og tjenester, kan din bedrift dra nytte av fordelene ved det svenske markedet og dets nærhet til Norge.

Tjenester jeg tilbyr

  • Perfekte oversettelser: Profesjonelle oversettelser av all din forretningskommunikasjon til og fra svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med dine svenske samarbeidspartnere og kunder.
  • Markedsundersøkelser og forretningsutvikling: Få hjelp med å forstå det svenske markedet, identifisere nye forretningsmuligheter og utvikle effektive strategier for å lykkes i Sverige.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Få hjelp med å tilpasse ditt salgs- og markedsføringsmateriell til det svenske markedet, slik at du når ut til et bredere publikum og øker salget.
  • Forretningsnettverk: Bygg relasjoner med svenske bedrifter og bransjeforeninger for å utvide ditt nettverk og få tilgang til nye forretningsmuligheter.
  • Administrative tjenester: Få hjelp med administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatter og juridiske spørsmål knyttet til å drive virksomhet i Sverige.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bransjekunnskap: Med over 20 års erfaring i bransjen, har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet, samt utfordringene og mulighetene som ligger i grenseoverskridende samarbeid.
  • Lokalkjennskap: Min beliggenhet i Sverige gjør det enkelt for meg å holde meg oppdatert på de siste forretningsnyhetene og -utviklingene i Sverige, slik at jeg kan gi deg den beste mulige rådgivningen.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tar meg tid til å forstå din virksomhets spesifikke behov og skreddersyr løsninger som passer best for deg.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, uansett hva dine profesjonelle behov i Sverige eller Hauge måtte være. Ta kontakt i dag for å få en gratis konsultasjon og drøfte hvordan jeg kan hjelpe din bedrift å vokse og lykkes.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!