Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Haugesund

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Haugesund?

Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står overfor. Jeg er her for å tilby mine tjenester til bedrifter i Haugesund, og hjelpe dem med å navigere på det svenske markedet og maksimere deres økonomiske suksess.

Din kobling til Sverige

Haugesund, med sin strategiske beliggenhet og sterke næringsliv, har et stort potensial for å utvide virksomheten til Sverige. Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg hjelpe deg med å overvinne språklige og kulturelle barrierer, samt koble deg til de riktige menneskene og ressursene i Sverige.

Tjenester for å hjelpe din bedrift

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Å forstå det svenske markedet og kundene er avgjørende for suksess. Jeg kan hjelpe deg med å gjennomføre markedsundersøkelser, utvikle effektive markedsføringsstrategier og tilpasse budskapet ditt til det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere sunne forretningsplaner, identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige, og navigere i det svenske regelverket.
  • Salgsstøtte: Å etablere gode relasjoner med svenske kunder og partnere er avgjørende. Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder, forhandle avtaler og lukke avtaler.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er viktig for å bygge tillit og profesjonalitet. Jeg kan hjelpe deg med å oversette forretningsdokumenter, markedsføringsmateriell og presentasjoner til perfekt svensk.

Hvorfor velge meg?

Med min erfaring, kunnskap og nettverk i Sverige er jeg godt posisjonert til å hjelpe din bedrift med å lykkes på det svenske markedet. Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og utvikle skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!