Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hjelmelandsvågen

Din svenske forretningsforbindelse i Hjelmelandsvågen

Som erfaren norsk-svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring i bransjen, kan jeg tilby bedrifter i Hjelmelandsvågen et bredt spekter av svenske tjenester som kan hjelpe dem å lykkes i dagens marked.

Forståelse av det svenske markedet

Min beliggenhet i Sverige gir meg en unik innsikt i det svenske næringslivet, kulturen og regelverket. Dette gjør meg i stand til å gi Hjelmelandsvågens bedrifter uvurderlig veiledning og støtte når de navigerer i det svenske markedet.

Tjenester som tilbys

  • Oversettelse: Feilfri og nyansert oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å kommunisere effektivt med et svensk publikum.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å utarbeide og implementere effektive forretningsstrategier i Sverige, enten du ønsker å ekspandere til det svenske markedet eller styrke din eksisterende tilstedeværelse.
  • Markedskonsulenttjenester: Få hjelp med å utvikle og gjennomføre målrettede markedsføringskampanjer som når ut til det svenske markedet og gir resultater.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere potensielle kunder og partnere i Sverige, samt utvikle effektive salgsstrategier for å nå dine mål.
  • Administrative tjenester: La meg ta hånd om administrative oppgaver som selskapsregistrering, skatteregler og juridiske spørsmål, slik at du kan fokusere på å drive virksomheten din.

Din bro til Sverige

Uavhengig av dine spesifikke behov i Sverige, er jeg din kontaktpunkt. Min erfaring og kunnskap om både det norske og svenske markedet gjør meg i stand til å gi deg skreddersydde løsninger som hjelper deg med å nå dine mål.

Distanse er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, kan jeg enkelt samarbeide med bedrifter i Hjelmelandsvågen takket være moderne teknologi. Ta kontakt i dag for å avtale et møte og diskutere hvordan jeg kan hjelpe din bedrift med å lykkes i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!