Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hole

Øk din bedrift i Hole med svenske ressurser

Er du en bedriftseier i Hole som ønsker å utvide virksomheten din til Sverige, eller trenger du hjelp til å navigere i det svenske markedet? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å bistå norske bedrifter siden 1999, kan jeg være din brobygger til suksess i Sverige.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hole?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hole å vokse og blomstre:

  • Språktjenester: Få profesjonell oversettelse av dine markedsføringsmateriell, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk. Dette sikrer at du kommuniserer effektivt med det svenske markedet og unngår kostbare misforståelser.
  • Markedsekspertise: Få innsikt i det svenske markedet og dets regler og forskrifter. Jeg kan hjelpe deg med å forstå dine konkurrenter, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for det svenske markedet.
  • Etablering og drift: Trenger du hjelp med å etablere et datterselskap i Sverige, eller trenger du bistand med administrative oppgaver knyttet til din virksomhet i Sverige? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen og sørge for at alt er i orden.
  • Forretningsforbindelser: Jeg kan koble deg med potensielle samarbeidspartnere, investorer og leverandører i Sverige. Dette nettverket kan være avgjørende for din suksess i det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hole:

  • Lang erfaring: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Jeg kjenner det svenske næringslivet godt, og jeg kan bruke denne kunnskapen til din fordel.
  • Bredt nettverk: Jeg har et stort nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan gi deg en fordel over konkurrentene.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber effektivt og målrettet for å gi deg de beste resultatene til en konkurransedyktig pris.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er avstand ingen hindring for et vellykket samarbeid. Vi kan enkelt kommunisere og samarbeide via e-post, telefon og videokonferanser.

Ta kontakt i dag

Er du klar til å ta din bedrift i Hole til neste nivå? Ta kontakt i dag for å få vite mer om hvordan jeg kan hjelpe deg. Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!