Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Holmestrand

Din svenske samarbeidspartner i Holmestrand

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, tilbyr jeg mine tjenester til bedrifter i Holmestrand. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å imøtekomme dine behov. Tvert imot kan min posisjon være en fordel for din bedrift.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Holmestrand?

Jeg tilbyr en rekke profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Holmestrand å blomstre. Her er noen få eksempler:

  • Perfekte svenske oversettelser: Uansett om du trenger hjelp med markedsføringsmateriell, nettsider, kontrakter eller annen type forretningsdokumentasjon, kan jeg sørge for at budskapet ditt blir nøyaktig og flytende oversatt til svensk.
  • Forretningsrådgivning: Jeg har omfattende erfaring fra svensk næringsliv, og kan tilby veiledning og rådgivning innenfor en rekke områder, for eksempel markedsføring, salg, ledelse og økonomi.
  • Markedstjenester: Ønsker du å nå ut til nye kunder i Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en effektiv markedsføringsstrategi for det svenske markedet.
  • Etablering i Sverige: Har du planer om å etablere din virksomhet i Sverige? Jeg kan bistå deg med hele prosessen, fra registering av firma til å finne passende lokaler og samarbeidspartnere.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Holmestrand:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg den kunnskapen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å lykkes i Sverige.
  • Unik posisjon: Min beliggenhet i Sverige gir meg en dypere forståelse av det svenske markedet og dets kultur, noe som er en fordel for din bedrift.
  • Personlig service: Jeg er dedikert til å bygge langsiktige relasjoner med mine kunder, og du kan være trygg på at du alltid vil få personlig service og oppmerksomhet.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er interessert i å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe din bedrift i Holmestrand, vennligst ta kontakt med meg i dag. Avstanden er ingen hindring for et godt samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!