Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hønefoss

Din svenske forretningsforbindelse i Hønefoss

Er du en bedrift i Hønefoss som ønsker å utvide virksomheten til Sverige, eller trenger du hjelp med eksisterende svensk samarbeid? Som erfaren svensk forretningskonsulent med over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper, kan jeg være din svenske forbindelse og guide deg gjennom prosessen.

Skreddersydde løsninger for din bedrift i Hønefoss

Uansett dine spesifikke behov i Sverige, kan jeg tilby skreddersydde løsninger som passer din bedrift i Hønefoss. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Ønsker du å nå et svensk publikum? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv markedsføringsstrategi og utføre grundige markedsundersøkelser for å forstå det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling og rådgivning: Trenger du hjelp med å komme inn på det svenske markedet eller utvide din eksisterende virksomhet i Sverige? Jeg kan gi deg råd om alt fra selskapsstruktur og skatteregler til forretningsskikk og kulturelle forskjeller.
  • Språktjenester: Feilfri kommunikasjon er avgjørende for suksess i virksomheten. Jeg kan hjelpe deg med å sikre at all din skriftlige og muntlige kommunikasjon på svensk er profesjonell og feilfri. Dette inkluderer oversettelse av dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell, samt korrekturlesning og språkvask.
  • Nettverksbygging: Å bygge relasjoner med svenske selskaper er avgjørende for å lykkes i det svenske markedet. Jeg kan hjelpe deg med å knytte kontakter med potensielle kunder, partnere og leverandører.

Hvorfor velge meg som din svenske forretningsforbindelse?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hønefoss:

  • Lang erfaring og dokumentert suksess: Jeg har over 20 års erfaring med å hjelpe norske selskaper med å lykkes i Sverige. Min erfaring og dokumenterte suksess gir deg trygghet for at jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Lokalkunnskap og kulturell forståelse: Som svensk forretningskonsulent med base i Sverige, har jeg dyptgående kunnskap om det svenske markedet, kulturen og forretningsmiljøet. Dette gir meg en unik fordel i å hjelpe deg med å navigere i det svenske landskapet.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg forstår at hver bedrift er unik, og jeg tar derfor alltid en skreddersydd tilnærming til dine behov. Jeg jobber tett med deg for å forstå dine spesifikke mål og utfordringer, og deretter utvikler jeg en plan som passer din bedrift.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedrift i Hønefoss som ønsker å utvide virksomheten til Sverige eller trenger hjelp med eksisterende svensk samarbeid, ta gjerne kontakt med meg i dag. Avstanden er ingen hindring, og jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!