Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hopen

Øk forretningsmulighetene dine i Hopen med svensk ekspertise

Er du en ambisiøs bedriftseier i Hopen, Norge, som ønsker å utvide horisonten og dra nytte av fordelene ved det svenske markedet? Ser du etter måter å øke effektiviteten, nå nye kunder og øke fortjenesten på? Da kan jeg være den ressursen du leter etter.

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min spesialitet er å koble norske bedrifter med de beste svenske tjenestene for å oppnå deres forretningsmål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Hopen?

Uansett dine spesifikke behov, kan jeg hjelpe deg med å finne den perfekte løsningen i Sverige. Her er noen av tjenestene jeg tilbyr:

  • Markedsføring og salg: Øk merkevarekjennskapen din, tiltrekk nye kunder og få fart på salget med strategisk markedsføring og salgshjelp fra svenske eksperter.
  • Forretningsutvikling: Få hjelp til å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier som vil drive vekst og suksess for din bedrift.
  • Juridiske og administrative tjenester: Naviger enkelt i det svenske juridiske og administrative landskapet med kyndig veiledning fra svenske fagfolk.
  • Nettverksbygging:kontakt med potensielle samarbeidspartnere, investorer og kunder i Sverige gjennom mitt omfattende nettverk.
  • Språktjenester: Få dokumenter, nettsider og markedsføringsmateriell oversatt til perfekt svensk for å kommunisere effektivt med det svenske markedet.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Hopen:

  • Erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av både det norske og svenske markedet.
  • Lokalkunnskap: Jeg kjenner det svenske forretningsmiljøet inn og ut, og kan hjelpe deg med å navigere de unike kulturelle og juridiske nyansene.
  • Bredt nettverk: Jeg har et etablert nettverk av kontakter i Sverige som kan gi deg tilgang til de ressursene og mulighetene du trenger for å lykkes.
  • Effektivitet og kostnadseffektivitet: Jeg jobber på en effektiv og kostnadseffektiv måte for å sikre at du får mest mulig ut av dine investeringer.

Avstand er ingen hindring

Selv om jeg befinner meg i Sverige, er avstand ingen hindring for samarbeidet vårt. Vi kan enkelt kommunisere og samarbeide via digitale verktøy.

Ta kontakt i dag!

Er du klar til å ta din bedrift i Hopen til neste nivå? Ta kontakt med meg i dag for å diskutere dine behov og hvordan jeg kan hjelpe deg med å nå dine mål.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et vellykket samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!