Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Horten

Din svenske forretningsforbindelse i Horten

Som erfaren bedriftskonsulent med over 25 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter, tilbyr jeg mine tjenester til virksomheter i Horten som søker svensk ekspertise på en rekke områder. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for et fruktbart samarbeid, og jeg kan bistå deg med å oppnå dine forretningsmål på en effektiv og økonomisk måte.

Skreddersydde løsninger for dine behov i Horten

Horten, med sin strategiske beliggenhet og blomstrende næringsliv, har et stort potensial for å styrke sine bånd til Sverige. Som din svenske forretningsforbindelse kan jeg hjelpe deg med å:

  • Etablere og utvide virksomhet i Sverige: Navigere det svenske markedet, forstå lover og regler, og finne aktuelle samarbeidspartnere.
  • Forbedre kommunikasjon og samarbeid: Levere perfekte oversettelser av all forretningskritisk kommunikasjon, slik at du unngår misforståelser og bygger tillit med svenske kunder og partnere.
  • Effektivisere forretningsprosesser: Identifisere og implementere beste praksiser fra svenske selskaper for å optimalisere driften og øke lønnsomheten.
  • Få tilgang til nye markeder og kunder: Dra nytte av min kunnskap om det svenske markedet for å finne nye forretningsmuligheter og utvide din kundebase.

Hvorfor velge meg?

Jeg er din ideelle samarbeidspartner for svensk forretningsutvikling på grunn av min:

  • Langvarige erfaring og dokumenterte resultater: Jeg har en solid bakgrunn i å bistå norske bedrifter med å lykkes i Sverige.
  • Dype forståelse for både norske og svenske forretningskulturer: Jeg kan bygge bro mellom kulturelle forskjeller og sikre smidig kommunikasjon.
  • Omfattende nettverk i Sverige: Jeg har tilgang til et bredt nettverk av kontakter innen ulike bransjer, noe som kan være avgjørende for din suksess.

Ta kontakt i dag

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid som hjelper din bedrift i Horten med å nå sine mål i Sverige. Avstanden er ingen hindring, så ikke nøl med å ta kontakt for en uforpliktende samtale.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!