Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Høylandet

Din svenske forretningsforbindelse i Høylandet

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, forstår jeg de unike utfordringene og mulighetene som Høylandets næringsliv står overfor. Min base i Sverige gjør meg perfekt posisjonert til å bistå lokale bedrifter med deres svenske forretningsbehov, og frigjøre deres fulle økonomiske potensial.

Skreddersydde tjenester for Høylandet

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe Høylandets bedrifter med å lykkes på det svenske markedet:

  • Feilfri svensk oversettelse: Nøyaktig og flytende oversettelse av all din forretningskommunikasjon sikrer at budskapet ditt når frem på en tydelig og profesjonell måte.
  • Markedsundersøkelser og forretningsrådgivning: Få verdifull innsikt i det svenske markedet og få skreddersydde råd for å navigere i det svenske forretningslandskapet.
  • Salgs- og markedsføringsstøtte: Utvikle effektive salgs- og markedsføringsstrategier for å nå svenske kunder og øke salget.
  • Etablering og drift av datterselskaper: Få hjelp med å etablere og drive et datterselskap i Sverige, slik at du kan dra nytte av fordelene ved det svenske markedet.
  • Forretningsnettverk: Bygg verdifulle relasjoner med svenske selskaper og bransjeaktører for å utvide din rekkevidde og skape nye forretningsmuligheter.

Deres fordel ved å velge meg

Jeg forstår det svenske markedet inngående, og jeg har den erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe Høylandets bedrifter med å lykkes i Sverige. Her er hvorfor jeg er det beste valget for deg:

  • Unik kompetanse: Min kombinasjon av svensk forretningskunnskap og lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter gir meg en unik forståelse av dine behov.
  • Lokal tilstedeværelse: Min base i Sverige gjør det enkelt for meg å få tilgang til svenske ressurser og nettverk på dine vegne.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å outsource dine svenske forretningsbehov til meg, kan du spare penger på interne ressurser og kostnader.
  • Språklig ekspertise: Min ekspertise innen svensk språk sikrer at all kommunikasjon er feilfri og nyansert.

Ta kontakt i dag

Jeg er din svenske forretningsforbindelse, og jeg er klar til å hjelpe deg med å nå dine mål i Sverige. Uansett dine spesifikke behov, er jeg her for å hjelpe deg. Ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!