Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Hundorp

Hvordan kan en svensk forretningskonsulent hjelpe din bedrift i Hundorp, Norge?

Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, ser jeg stort potensial for samarbeid med bedrifter i Hundorp. Min base i Sverige utgjør ingen hindring for å dekke dine bedriftsbehov. Tvert imot kan det gi unike fordeler.

Svenskekonsulenttjenester for norske bedrifter

Jeg tilbyr et bredt spekter av tjenester som kan hjelpe din bedrift i Hundorp til å blomstre. Her er noen av mine spesialområder:

  • Feilfri svensk oversettelse: Nøyaktig og flytende oversettelse av dine dokumenter, markedsføringsmateriell og nettsteder til svensk er avgjørende for å lykkes på det svenske markedet.
  • Forretningsrådgivning: Jeg kan hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet, forstå kulturelle nyanser og etablere verdifulle forbindelser.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Å utarbeide en effektiv markedsplan for det svenske markedet krever spesiell kompetanse. Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en strategi som passer for din bedrift og målgruppe.
  • Salgs- og forretningsutvikling: Ønsker du å øke salget og utvide virksomheten din til Sverige? Jeg kan hjelpe deg med å utvikle en effektiv salgsstrategi og komme i kontakt med potensielle kunder.
  • Produktlansering og markedsføring: Å lansere et produkt eller en tjeneste på det svenske markedet krever nøye planlegging og gjennomføring. Jeg kan hjelpe deg med å navigere i prosessen og sikre en vellykket lansering.

Din svenske forbindelse

Å ha en etablert kontakt i Sverige gir din bedrift i Hundorp en rekke fordeler. Jeg kan være din bro til det svenske markedet, hjelpe deg med å forstå lover og regler, og koble deg sammen med de rette personene.

Hvorfor velge meg?

Med over 20 års erfaring i å hjelpe norske bedrifter lykkes, har jeg opparbeidet meg en solid forståelse av både norske og svenske forretningskulturer. Jeg er dedikert til å hjelpe din bedrift i Hundorp med å nå sine mål i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg og starte et samarbeid!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!