Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Husøya

Din svenske samarbeidspartner i Husøya, Norge

Jeg er en erfaren svensk næringslivskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999. Min base er i Sverige, men jeg kan likevel bistå bedrifter i Husøya med deres behov for ulike svenske tjenester.

Husøyas beliggenhet nær svenskegrensen gir unike muligheter for tettere samarbeid mellom norske og svenske bedrifter. Å benytte seg av svenske tjenester kan bidra til økt verdiskaping og nye forretningsmuligheter for Husøya.

Tjenester jeg tilbyr

Jeg tilbyr et bredt spekter av profesjonelle tjenester som kan hjelpe din bedrift i Husøya å lykkes:

  • Markedsføring og kommunikasjon: Å få budskapet ditt ut til et svensk publikum krever spisskompetanse innenfor svensk markedsføring og kommunikasjon. Jeg kan bistå med alt fra utvikling av markedsføringsstrategier til tilpasning av eksisterende materiell til det svenske markedet.
  • Forretningsutvikling: Ønsker du å ekspandere til Sverige eller samarbeide med svenske partnere? Jeg kan bistå med markedsundersøkelser, forretningsplanlegging, og etablere kontakt med potensielle samarbeidspartnere.
  • Juridiske tjenester: Navigering i det svenske lovverket kan være utfordrende. Jeg kan samarbeide med svenske advokater for å sikre at din bedrift overholder alle lover og regler.
  • Administrative tjenester: Å drive virksomhet på tvers av landegrenser krever god håndtering av administrasjon. Jeg kan bistå med oppgaver som selskapsregistrering, fakturering og skatter.

Perfekte oversettelser: Feilfri og nyansert kommunikasjon er avgjørende for suksess i et nytt marked. Jeg tilbyr profesjonelle oversettelser mellom norsk og svensk, slik at du kan være sikker på at budskapet ditt blir forstått på en klar og tydelig måte.

Hvorfor velge meg?

  • Lang erfaring og bred kompetanse: Med over 20 års erfaring innen næringsliv og god kjennskap til både det norske og svenske markedet, kan jeg tilby skreddersydde løsninger som møter dine spesifikke behov.
  • Effektivt samarbeid på tvers av landegrenser: Min base i Sverige og gode nettverk på begge sider av grensen gjør meg godt egnet til å bygge bro mellom norske og svenske bedrifter.
  • Kostnadseffektivitet: Ved å benytte deg av mine tjenester, slipper du kostnadene forbundet med å etablere et eget kontor i Sverige.

Jeg ser frem til å høre fra deg og innlede et samarbeid som kan bidra til din bedrifts suksess!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!