Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Indre Fosen

Øk din bedrift i Indre Fosen med svenske forretningstjenester

Er du en bedriftseier i Indre Fosen som ser etter måter å utvide virksomheten din og nå nye kunder i Sverige? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å lykkes på tvers av landegrensene.

Din bro til det svenske markedet

Min beliggenhet i Sverige gjør meg til den perfekte broen mellom din bedrift i Indre Fosen og det svenske markedet. Jeg har omfattende kunnskap om både norske og svenske forretningskulturer, og jeg kan hjelpe deg med å navigere de unike nyansene i hvert land. Dette kan gi deg en betydelig fordel over konkurrentene dine som ikke har samme nivå av ekspertise.

Tjenester for å møte dine behov

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Indre Fosen med å vokse og lykkes i Sverige, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet, identifisere potensielle kunder og utvikle effektive markedsføringsstrategier for å nå dem.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å utvikle og implementere en plan for å komme inn på det svenske markedet, inkludert å etablere partnerskap, finne leverandører og distributører og tilpasse produkter og tjenester til det svenske markedet.
  • Språktjenester: Å sikre perfekt oversettelse av all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter til svensk er avgjørende for å lykkes i Sverige. Jeg kan hjelpe deg med å levere feilfri og kulturelt passende oversettelser som vil resonere med ditt svenske publikum.
  • Juridiske og administrative tjenester: Jeg kan hjelpe deg med å forstå de juridiske og administrative kravene ved å drive virksomhet i Sverige, og koble deg sammen med de riktige ressursene for å sikre at du overholder alle gjeldende lover og regler.

Fordelene ved å velge meg

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Indre Fosen når det gjelder å utvide virksomheten din til Sverige:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har en lang historie med å hjelpe norske bedrifter med å lykkes i Sverige, og jeg har den erfaringen og kompetansen som trengs for å hjelpe deg med å nå dine mål.
  • Lokalkunnskap: Min beliggenhet i Sverige gir meg dyptgående kunnskap om det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, noe som kan være uvurderlig for å hjelpe deg med å finne de riktige partnerne, leverandørene og kundene.
  • Språklig ekspertise: Feilfri og kulturelt passende oversettelser er avgjørende for suksess i Sverige. Jeg kan gi deg den språklige ekspertisen du trenger for å kommunisere effektivt med ditt svenske publikum.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Indre Fosen med å lykkes i Sverige. Avstanden er ikke noe problem. Ta kontakt i dag for å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!