Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Indre Østfold

Øk forretningen din i Indre Østfold med svenske tjenester

Er du en bedriftseier i Indre Østfold som ser etter muligheter for å utvide virksomheten din til Sverige? Som erfaren forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske selskaper lykkes i Sverige, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Indre Østfold?

Uavhengig av bransjen din, kan jeg hjelpe deg med å koble deg til det svenske markedet gjennom en rekke tjenester:

  • Svenske oversettelser: Profesjonelle og feilssikre oversettelser av all din markedsføringsmateriale, nettsider og forretningsdokumenter til perfekt svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med ditt svenske publikum.
  • Forretningsrådgivning: Få ekspertveiledning om hvordan du navigerer i det svenske næringslivet, etablerer kontakter, overholder lover og regler og lykkes på det svenske markedet.
  • Markedsplanlegging og -utvikling: Utvikle en skreddersydd strategi for å komme inn på det svenske markedet, identifisere dine målgrupper, markedsføre virksomheten din effektivt og nå dine salgsmål.
  • Salgsstøtte: Få hjelp med å finne potensielle kunder og samarbeidspartnere i Sverige, utvikle salgsmateriell og presentasjoner på svensk, og forhandle avtaler med svenske selskaper.

Din svenske forbindelse

Som din forretningskonsulent i Sverige, vil jeg være din primære kontaktperson og ressurs for alt relatert til å gjøre forretninger i Sverige. Jeg forstår de unike utfordringene og mulighetene som norske bedrifter står over når de går inn i det svenske markedet, og jeg er forpliktet til å hjelpe deg med å lykkes.

Hvorfor velge meg?

Med min omfattende erfaring, lokale kunnskap og nettverk i Sverige, er jeg godt rustet til å hjelpe deg med å navigere i det svenske næringslivet og oppnå suksess. Jeg er dedikert til å forstå dine spesifikke behov og mål, og jeg vil utvikle en skreddersydd strategi for å hjelpe deg med å nå dem.

Ta kontakt i dag

Jeg er spent på å høre fra deg og lære mer om din bedrift og dine mål for det svenske markedet. Avstanden mellom Indre Østfold og Sverige utgjør ingen hindring for suksess – ta kontakt i dag for å starte samarbeidet!

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!