Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Innbygda

Din Svenska Forretningspartner i Innbygda

Er du en bedrift i Innbygda som ser etter nye muligheter for vekst og utvikling? Som erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter siden 1999, kan jeg tilby mine tjenester for å hjelpe deg med å nå dine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift i Innbygda?

Jeg forstår at beliggenheten til Innbygda, nær svenskegrensen, gir unike muligheter for bedrifter i området. Min base i Sverige gjør meg til den perfekte brobyggeren mellom norske og svenske virksomheter. Med min omfattende erfaring og kunnskap om begge markedene, kan jeg hjelpe deg med å:

  • Etablere og utvide virksomhet i Sverige: Ønsker du å nå det svenske markedet, men vet ikke hvor du skal starte? Jeg kan veilede deg gjennom prosessen med å etablere et datterselskap i Sverige, navigere i regelverket og finne de riktige partnerne.
  • Forbedre kommunikasjonen: Språkbarrierer kan være en utfordring for internasjonale forretninger. Jeg kan hjelpe deg med å overvinne dette hinderet ved å tilby perfekte oversettelser til svensk av all din forretningskommunikasjon.
  • Utvikle effektive forretningsstrategier: Uansett dine mål, kan jeg hjelpe deg med å utvikle og implementere effektive forretningsstrategier som tar hensyn til det svenske markedet og det unike miljøet i Innbygda.
  • Finne nye forretningsmuligheter: Med mine kontakter og kunnskap om det svenske næringslivet, kan jeg hjelpe deg med å identifisere og utnytte nye forretningsmuligheter i Sverige.

Hvorfor velge meg?

Det er mange grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Innbygda:

  • Lang erfaring og ekspertise: Med over 20 års erfaring i bransjen har jeg en dyp forståelse av de utfordringer og muligheter som norske bedrifter står overfor i det svenske markedet.
  • Bredt nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i både Norge og Sverige, noe som gir deg tilgang til verdifull informasjon og ressurser.
  • Skreddersydde løsninger: Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset de spesifikke behovene til din bedrift.
  • Effektiv og pålitelig: Jeg er dedikert til å levere effektive og pålitelige tjenester som hjelper deg med å nå dine mål.

Ta kontakt i dag!

Jeg er klar til å samarbeide med deg for å hjelpe din bedrift i Innbygda med å nå sitt fulle potensial. Avstanden mellom Innbygda og Sverige er ikke noe hinder. Ta kontakt i dag for å diskutere hvordan jeg kan hjelpe deg.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!