Mattias Bergström

Svenske støttetjenester i Inndyr

Din svenske forretningsforbindelse i Inndyr, Norge

Er du en bedriftseier i Inndyr, Norge, som søker etter svenske forretningstjenester? Ser du etter måter å utvide virksomheten din og nå nye kunder i Sverige? Da trenger du ikke lete lenger!

Jeg er en erfaren svensk forretningskonsulent med en lang historie med å hjelpe norske bedrifter lykkes. Med min base i Sverige kan jeg tilby en rekke tjenester som kan hjelpe din bedrift i Inndyr til å nå sine mål.

Hvordan kan jeg hjelpe din bedrift?

Jeg tilbyr en rekke tjenester som kan være til nytte for bedrifter i Inndyr, inkludert:

  • Markedsføring og markedsundersøkelser: Jeg kan hjelpe deg med å forstå det svenske markedet og utvikle en effektiv markedsføringsstrategi for å nå svenske kunder.
  • Forretningsutvikling: Jeg kan hjelpe deg med å identifisere nye forretningsmuligheter i Sverige og utvikle planer for å utvide virksomheten din til det svenske markedet.
  • Salgsstøtte: Jeg kan hjelpe deg med å finne potensielle kunder i Sverige og utvikle salgsstrategier for å nå dem.
  • Administrativ støtte: Jeg kan hjelpe deg med administrative oppgaver knyttet til å drive virksomhet i Sverige, for eksempel å registrere bedriften din og håndtere skatter og avgifter.
  • Språktjenester: Jeg kan hjelpe deg med å oversette forretningsdokumenter til og fra svensk, slik at du kan kommunisere effektivt med svenske kunder og partnere.

Hvorfor velge meg?

Det er flere grunner til at jeg er det beste valget for din bedrift i Inndyr:

  • Erfaring og kompetanse: Jeg har lang erfaring med å hjelpe norske bedrifter lykkes i Sverige.
  • Lokalkunnskap: Jeg har god forståelse for det svenske markedet og forretningskulturen.
  • Nettverk: Jeg har et bredt nettverk av kontakter i Sverige, som kan hjelpe deg med å få kontakt med potensielle kunder og partnere.
  • Språklig ekspertise: Jeg er flytende i både svensk og norsk, noe som gjør meg til en uvurderlig ressurs for din bedrift.

Ta kontakt i dag!

Hvis du er en bedriftseier i Inndyr som leter etter måter å utvide virksomheten din til Sverige, kontakt meg i dag for å lære mer om hvordan jeg kan hjelpe deg. Avstanden er ikke noe problem, og jeg ser frem til å samarbeide med deg for å oppnå dine forretningsmål.

Mattias
Bergström

Roslagsgatan 34
11479 Stockholm
Sweden 

error: Content is protected !!